ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΗΣ ΝΑΝΤΙΑΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ aRTinaRT

Την Τρίτη 3 Ιουλίου 2012 στις 8.00 το βράδυ στο θέατρο ΔΥΑ ΔΥΟ (Σπύρου Πάτση 99, Στάση Μετρό Κεραμεικός) το Art in Art Festival παρουσιάζει μια ποιητική και μουσική βραδιά βασισμένη στην ποιητική συλλογή της Νάντιας Βαλαβάνη Η μεγάλη εποχή (εκδόσεις Ταξιδευτής, 2009).

Η βραδιά θα ξεκινήσει με σύντομη εισαγωγή από τη Νάντια Βαλαβάνη.
Στο πρώτο μέρος, ποιήματα από το «πριν» και το «μετά» με ορόσημο το 1989 θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Μάνια Παπαδημητρίου, Μάκης Γεννατάς, Όλγα Μωραϊτη και Ορέστης Τρίκας. Οι ίδιοι θα ερμηνεύσουν και 4 τραγούδια του Σάκη Τσιλίκη βασισμένα σε ποιήματα από τη Μεγάλη εποχή, που παρουσιάζονται για πρώτη φορά.
Στο δεύτερο μέρος οι ηθοποιοί Μάνια Παπαδημητρίου και Μάκης Γεννατάς θα ερμηνεύσουν το ποιητικό μοντάζ «Διάλογος ανάμεσα στον Φρανσουά Βιγιόν και στον Κάρολο της Ορλεάνης», μια ποιητική επιλογή-αντιπαράθεση από το συνολικό έργο των δύο εξαιρετικά σημαντικών ποιητών στο μεταίχμιο όψιμου Μεσαίωνα-πρώιμης Αναγέννησης, με το οποίο «κλείνει» η ποιητική συλλογή.
Η μουσική επεξεργασία της βραδιάς, μαζί και η συνοδεία στο πιάνο, είναι του Σάκη Τσιλίκη.

Τιμή εισιτηρίων: 9.00 ευρώ & 5.00 ευρώ για φοιτητές, άνεργους και ευπαθείς ομάδες.

Τηλέφωνα κρατήσεων: 210-3466048 & 6938.013002

ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΗΣ ΝΑΝΤΙΑΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ aRTinaRT ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΗΣ ΝΑΝΤΙΑΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗ  ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ aRTinaRT Reviewed by Νάντια Βαλαβάνη on 7:41:00 μ.μ. Rating: 5