Πρόσκληση σε Ημερίδα - Στρογγυλό Τραπέζι με θέμα "Όψεις της Οικονομικής Κρίσης στην Κοινωνία" στο Πάντειο Πανεπιστήμιο την Πέμπτη 28.2.13 και ώρα 17:30.

ΗΜΕΡΙΔΑ - ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 

 «ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» 

 ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 

ΠΕΜΠΤΗ 28-2-2012 17:30 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

Χαιρετισμός – Παρέμβαση της Προέδρου του ΣΕΚ Ευαγγελίας Τσαπατσάρη 

ΣΥΖΗΤΟΥΝ 

ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (Δημοσιογράφος , Απολυμένος ΕΡΤ, Μέλος του Δ.Σ. του ΚΕΘΕΑ)- Συντονιστής συζήτησης 

ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΝΑΝΤΙΑ (Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Οικονομολόγος και συγγραφέας, μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και της Επιτροπής δημοσίων επιχειρήσεων, τραπεζών, οργανισμών κοινής ωφελείας και φορέων κοινωνικής ασφάλισης) 

 ΚΑΝΕΛΗ ΛΙΑΝΑ (Βουλευτής Κ.Κ.Ε , Δημοσιογράφος, μέλος των επιτροπών της Βουλής Θεσμών και Διαφάνειας, Εξωτερικών και Άμυνας καθώς και μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης και της Δυτικοευρωπαϊκής Ένωσης) ΠΑΠΑΡΙΖΟΣ 

ΑΝΤΩΝΗΣ ( Καθηγητής Κοινωνιολογίας, Πρώην Πρόεδρος τμήματος Κοινωνιολογίας) 

ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΑΚΗΣ (Γενικός Γραμματέας Συλλόγου Ελλήνων Κοινωνιολόγων, Καθηγητής Μ.Ε., πρώην Δ/ντης Κέντρου Κοινωνιολογικών Μελετών και Ερευνών) 

Θα υπάρχει η δυνατότητα παρεμβάσεων και ερωτήσεων από το κοινό
Πρόσκληση σε Ημερίδα - Στρογγυλό Τραπέζι με θέμα "Όψεις της Οικονομικής Κρίσης στην Κοινωνία" στο Πάντειο Πανεπιστήμιο την Πέμπτη 28.2.13 και ώρα 17:30. Πρόσκληση σε Ημερίδα - Στρογγυλό Τραπέζι με θέμα "Όψεις της Οικονομικής Κρίσης στην Κοινωνία" στο Πάντειο Πανεπιστήμιο την   Πέμπτη 28.2.13 και ώρα 17:30. Reviewed by Νάντια Βαλαβάνη on 7:33:00 μ.μ. Rating: 5