Τοποθετήσεις – ερωτήσεις κατά την ακρόαση από τα μέλη της Επιτροπής, του προτεινομένου, από τον Υπουργό Οικονομικών για διορισμό στη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του «Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε., κ. Κωνσταντίνου Μανιατόπουλου.






Τοποθετήσεις – ερωτήσεις κατά την ακρόαση από τα μέλη της Επιτροπής, κατά το άρθρο 49 Α του Κανονισμού της Βουλής, του προτεινομένου, από τον Υπουργό Οικονομικών για διορισμό στη θέση του  Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του «Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε., κ. Κωνσταντίνου Μανιατόπουλου (8.10.13)
Τοποθετήσεις – ερωτήσεις κατά την ακρόαση από τα μέλη της Επιτροπής, του προτεινομένου, από τον Υπουργό Οικονομικών για διορισμό στη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του «Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε., κ. Κωνσταντίνου Μανιατόπουλου. Τοποθετήσεις – ερωτήσεις κατά την ακρόαση από τα μέλη της Επιτροπής, του προτεινομένου, από τον Υπουργό Οικονομικών για διορισμό στη θέση του  Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του «Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε., κ. Κωνσταντίνου Μανιατόπουλου. Reviewed by Νάντια Βαλαβάνη on 12:41:00 μ.μ. Rating: 5