ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ: «ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΞΗΛΩΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ ΤΑΙΠΕΔ» (28.7.2014)



ΔΗΛΩΣΗ


«Χρειάζεται ξήλωμα του ίδιου του αμαρτωλού ΤΑΙΠΕΔ»




Η Βουλευτής Β΄Αθηνών Νάντια Βαλαβάνη, υπεύθυνη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ για τη παρακολούθηση των ιδιωτικοποιήσεων, αναφερόμενη στην αντικατάσταση της Διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Η κυβέρνηση προχώρησε σήμερα στο «ξήλωμα» και της τέταρτης στη σειρά Διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ. Αυτό που χρειάζεται όμως δεν είναι η συνεχής αντικατάσταση όσων με εξασφαλισμένη εκ των προτέρων την ασυλία τους οργανώνουν το ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας. Χρειάζεται το ξήλωμα του ίδιου του αμαρτωλού ΤΑΙΠΕΔ και η αξιοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας (των στρατηγικής σημασίας δημοσίων επιχειρήσεων και της ακίνητης περιουσίας) για την παραγωγική ανασυγκρότηση της πατρίδας μας. Αυτό μπορεί να το κάνει μόνο μια Κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας, η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».


Το Γραφείο Τύπου
Αθήνα,  28.7.2014

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ: «ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΞΗΛΩΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ ΤΑΙΠΕΔ» (28.7.2014) ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ: «ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΞΗΛΩΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ ΤΑΙΠΕΔ» (28.7.2014) Reviewed by Νάντια Βαλαβάνη on 3:02:00 μ.μ. Rating: 5