ΔΤ - Συνέντευξη στο ρ/σ Real: "Κόβονται τα εξοντωτικά πρόστιμα και οι υψηλές προσαυξήσεις που φτωχοποίησαν σημαντικό τμήμα του λαού"(20.2.2015)



Ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών - Σημεία από τη συνέντευξη της Αναπληρώτριας Υπουργού Οικονομικών Νάντιας Βαλαβάνη στον Ρ/Σ Real 

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα η αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου σημείωσε μεταξύ άλλων, ότι: 

Με την απελευθέρωση της ρύθμισης των 100 δόσεων που προωθείται από το Υπουργείο Οικονομικών, κόβονται τα εξοντωτικά πρόστιμα και οι υψηλές προσαυξήσεις που φτωχοποίησαν σημαντικό τμήμα του λαού και μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις ολικής εξόφλησης κόβεται οριακά τμήμα κεφαλαίου.

Διευκρίνισε επίσης πως εξετάζεται η επιβράβευση, των φορολογουμένων με την μορφή bonus, για όσους ήταν συνεπείς κατά τις προηγούμενες φορολογικές χρήσεις. Συγκεκριμένα: Εξετάζεται η πρόταση για όσους υπήρξαν συνεπείς στις φορολογικές τους υποχρεώσεις για τα οικονομικά έτη 2012, 2013 και ολοκληρώσουν φορολογικά τις υποχρεώσεις τους για το 2014, να υπάρξει κάποιο μπόνους το οποίο θα αναφέρεται στη χρήση 2015.

Όλη η Συνέντευξη της ΑΝΥΠΟΙΚ ΝΑΝΤΙΑΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗ, στον Real FM
ΔΤ - Συνέντευξη στο ρ/σ Real: "Κόβονται τα εξοντωτικά πρόστιμα και οι υψηλές προσαυξήσεις που φτωχοποίησαν σημαντικό τμήμα του λαού"(20.2.2015) ΔΤ - Συνέντευξη στο ρ/σ Real: "Κόβονται τα εξοντωτικά πρόστιμα και οι υψηλές προσαυξήσεις που φτωχοποίησαν σημαντικό τμήμα του λαού"(20.2.2015) Reviewed by Νάντια Βαλαβάνη on 10:37:00 μ.μ. Rating: 5