13.11.2023 News 24/7 Podcast με τη Νάντια Βαλαβάνη: “To Πολυτεχνείο εξακολουθεί να χώνει τη μύτη του ενοχλητικά”

 


H μαρτυρία της Νάντιας Βαλαβάνη για το Πολυτεχνείο

Πενήντα χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, οι πρωταγωνιστές της θυμούνται τα γεγονότα που οδήγησαν στην κατάληψη, ξαναζούν και φέρνουν το μήνυμα της επετείου στο σήμερα. Στο 1ο επεισόδιο, η μαρτυρία της Νάντιας Βαλαβάνη.

  • NEWSROOM
  •  
  • 13 Νοεμβρίου 2023 14:59
    • Στη σειρά podcast “Αυτοί που αντιστάθηκαν”, οι πρωταγωνιστές της εξέγερσης του Πολυτεχνείου θυμούνται τα γεγονότα που οδήγησαν στην κατάληψη, ξαναζούν τις ιστορικές στιγμές της και φέρνουν το μήνυμα της επετείου στο σήμερα.

Στο πρώτο επεισόδιο, η Νάντια Βαλαβάνη, συγγραφέας και πρώην υπουργός, που ήταν φοιτήτρια ΑΣΟΕΕ το 1973 θυμάται εκείνες τις ζυμώσεις που οδήγησαν σε εκείνο τον Νοέμβρη, εξηγεί πώς το Πολυτεχνείο παραμένει ενοχλητικό σήμερα για τους κυρίαρχους κύκλους και καταλήγει σε πορείες-ποτάμια, ενώ αποκαλύπτει ότι σύμφωνα με τη δική της έρευνα την καλύτερη απάντηση σε όσους αμφισβητούν την ύπαρξη νεκρών στο Πολυτεχνείο έχει δώσει η ίδια η χούντα με επίσημη ανακοίνωσή της…

Την σειρά podcast «Αυτοί που αντιστάθηκαν» την ακούτε και σε Spotify και Apple Podcasts στα History podcasts του News 24/7.

Ακούστε την εκπομπή εδώ



13.11.2023 News 24/7 Podcast με τη Νάντια Βαλαβάνη: “To Πολυτεχνείο εξακολουθεί να χώνει τη μύτη του ενοχλητικά” 13.11.2023 News 24/7 Podcast με τη Νάντια Βαλαβάνη:  “To Πολυτεχνείο εξακολουθεί να χώνει τη μύτη του  ενοχλητικά” Reviewed by Νάντια Βαλαβάνη on 6:42:00 μ.μ. Rating: 5