ΔΤ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΚΙΝΑ (29.4.2014)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συναντήσεις κατά την επίσκεψη της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ στην Κίνα


Από την  Παρασκευή 25 Απριλίου 2014 βρίσκεται στην  Κίνα, μετά από πρόσκληση της ηγεσίας του ΚΚ Κίνας,  τριμελής αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενη από τους Κώστα Ήσυχο, μέλος της  Πολιτικής Γραμματείας, υπεύθυνο  για την  Εξωτερική  Πολιτική και Άμυνα, Νάντια Βαλαβάνη, βουλευτή Β’ Αθηνών, υπεύθυνη της Ε.Ε.Κ.Ε. Εξωτερικής Πολιτικής και Δημήτρη Λιάκο, οικονομολόγο, μέλος  του Τμήματος Οικονομικής Πολιτικής.

Την Κυριακή, 27 Απριλίου, η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με τον Γραμματέα της Οργάνωσης Βάσης του αγροτικού οικισμού Μπεϊγκού. 
Σήμερα, Δευτέρα πραγματοποιήθηκε  συνάντηση   με αντιπροσωπεία της Κινεζικής Ακαδημίας Διεθνούς Εμπορίου και Οικονομικής Συνεργασίας της Λ.Δ. της Κίνας με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο κ. Ρεν Χονγκμπίν.
Ακολούθησε συνάντηση της   αποστολής με αντιπροσωπεία της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων της  Λαϊκής Εθνοσυνέλευσης της Λ.Δ. της Κίνας με επικεφαλής τον Διευθυντή της κ. Τσέν Γκουομίν.
Τέλος, η αποστολή του  ΣΥΡΙΖΑ στο Πεκίνο συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Εθνικής Γενικής Διοίκησης της Λ.Δ.  Κίνας με επικεφαλής την κα. Ζανγκ Ζινχόνγκ

Το Γραφείο Τύπου

Αθήνα, 28.4.2014
ΔΤ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΚΙΝΑ (29.4.2014) ΔΤ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΚΙΝΑ (29.4.2014) Reviewed by Νάντια Βαλαβάνη on 9:21:00 π.μ. Rating: 5