ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟΣΥΡΙΑΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΕΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Την 28η και 29η Οκτωβρίου αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ από τους Νάντια Βαλαβάνη, Βουλευτή Β΄ Αθήνας, υπεύθυνη Εξωτερικής Πολιτικής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, και Βαγγέλη Καλπαδάκη, διπλωματικό σύμβουλο του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, θα επισκεφτεί την περιοχή των Τουρκοσυριακών συνόρων στο πλαίσιο αποστολής του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς. Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφτεί πρόχειρους καταυλισμούς προσφύγων που συγκεντρώνουν δεκάδες χιλιάδες άμαχους από το Κομπάνι και το νοσοκομείο στο Σουρούτς στην τουρκική πλευρά των συνόρων και θα συναντηθεί με τις αρχές της περιοχής και οργανώσεις αρωγής με σκοπό την καλύτερη κατανόηση της ανθρωπιστικής κατάστασης και τη διερεύνηση των συνθηκών για τη συγκέντρωση και αποστολή βοήθειας στην περιοχή. 


Το Κομπάνι δεν πρέπει να πέσει! 

Το Κομπάνι, σύμβολο ανεξιθρησκείας, θεσμών άμεσης δημοκρατίας και ισότητας των φύλων στην ευρύτερη περιοχή, προπύργιο της αντίστασης ενάντια στις μεσαιωνικές φρικαλεότητες των τζιχαντιστών, πρέπει να κρατήσει! 

 Το Γραφείο Τύπου 

26.10.2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟΣΥΡΙΑΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΕΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟΣΥΡΙΑΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΕΑ Reviewed by Νάντια Βαλαβάνη on 9:28:00 π.μ. Rating: 5