ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 


«Να είναι ο τελευταίος νεκρός πριν το σταμάτημα της πολιτικής των εποικισμών» 


Μαζί με τον πρέσβη της Παλαιστίνης στην Ελλάδα κ. Marwan Toubassi (αριστερά) και τον πρέσβη της Τυνησίας κ. Tarak Saadi (δεξιά)

Επίσκεψη της Νάντιας Βαλαβάνη στην έδρα της Διπλωματικής Αντιπροσωπείας της Παλαιστίνης στην Αθήνα Η βουλευτής Β΄Αθηνών και υπεύθυνη Εξωτερικής Πολιτικής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νάντια Βαλαβάνη επισκέφτηκε σήμερα εκ μέρους της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ την έδρα της Διπλωματικής Αντιπροσωπείας της Παλαιστίνης στην Αθήνα για το μνημόσυνο του Παλαιστίνιου Υπουργού Ζιάντ Αμπού Εϊν. 

Η Νάντια Βαλαβάνη εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήρια ολόκληρης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για το βίαιο θάνατο του Παλαιστίνιου Υπουργού και την ευχή να είναι ο τελευταίος νεκρός πριν το σταμάτημα της πολιτικής των εποικισμών και της δρομολόγησης δημιουργίας ανεξάρτητου και βιώσιμου παλαιστινιακού κράτους στα όρια που ορίζουν οι αποφάσεις του ΟΗΕ και με διεθνή εγγύηση για τα σύνορα και την ειρηνική συνύπαρξη των 2 κρατών, του κράτους του Ισραήλ και του κράτους της Παλαιστίνης. 


Το Γραφείο Τύπου 

Αθήνα, 12.12.2014
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Reviewed by Νάντια Βαλαβάνη on 12:51:00 μ.μ. Rating: 5