Δήλωση της Αναπληρώτριας Υπουργού Οικονομικών για την παραχώρηση 12 στρεμμάτων εντός του Ελληνικού για σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων (3.6.2015)Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2015
Δελτίο ΤύπουΗ Αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομικών, κ. Νάντια Βαλαβάνη, ενημερώθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αθηνών, κ. Χρήστο Καπάταη, για το  αίτημα των  Δήμων Γλυφάδας, Αλίμου, Αργυρούπολης Ελληνικού, Παλαιού Φαλήρου, αναφορικά με την παραχώρηση χώρου περίπου δώδεκα στρεμμάτων εντός της έκτασης του  πρώην αεροδρομίου Ελληνικού.


Ο παραπάνω χώρος είναι απολύτως απαραίτητος προκειμένου να υλοποιηθεί τοπικό σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων των  παραπάνω Δήμων.

Η Αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομικών δήλωσε:« Πράγματι υπάρχει αναγκαιότητα να παραχωρηθεί χώρος περίπου δώδεκα στρεμμάτων εντός της έκτασης του πρώην αεροδρομίου  στο Ελληνικό προκειμένου να υλοποιηθεί το τοπικό σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων των τεσσάρων όμορων Δήμων.


Θα προχωρήσουμε άμεσα σε συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία και την εταιρία Ελληνικό ΑΕ για την δρομολόγηση και υλοποίηση της συγκεκριμένης παραχώρησης».            


Δήλωση της Αναπληρώτριας Υπουργού Οικονομικών για την παραχώρηση 12 στρεμμάτων εντός του Ελληνικού για σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων (3.6.2015) Δήλωση της Αναπληρώτριας Υπουργού Οικονομικών για την παραχώρηση 12 στρεμμάτων εντός του Ελληνικού για σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων (3.6.2015) Reviewed by Νάντια Βαλαβάνη on 12:43:00 μ.μ. Rating: 5