ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΝΑΝΤΙΑΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΚΑΪ "ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ" (26.9.2014)



Η Νάντια Βαλαβάνη, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Β’ Αθήνας, συμμετέχοντας στη πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρώτη Γραμμή» αναφέρθηκε:

 • Στο θέμα του ISIS και στη τεράστια ανθρωπιστική κρίση σε Ιράκ και Συρία, τονίζοντας ότι είναι προτιμότερο για τη χώρα μας να αναλάβει πρωτοβουλία για αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους Κούρδους της Συρίας, αντί να εμπλακεί σε στρατιωτικές περιπέτειες.

 • Στη τελευταία έκθεση του «Social Inclusion Monitor Europe» στην οποία αποτυπώνεται ένας συνδυασμός από δείκτες κοινωνικής αδικίας και σύμφωνα με την οποία η χώρα μας βρίσκεται στη 27η σειρά στις χώρες της ΕΕ. 

• Στο ζήτημα της αξιολόγησης, τονίζοντας ότι για τα πλαστά πιστοποιητικά πρέπει να υπάρξει μηδενική ανοχή. Οι συμβασιούχοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και βίωσαν την ομηρία του πελατειακού κράτους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Σήμερα έρχεται η Κυβέρνηση θέτοντας αναδρομικά κριτήρια προκειμένου να ωθήσει 6.000 ανθρώπους στην απόλυση σύμφωνα με τις δεσμεύσεις στη Τρόικα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αποδεχθεί αυτή την κατάσταση.



ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΝΑΝΤΙΑΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΚΑΪ "ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ" (26.9.2014) ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΝΑΝΤΙΑΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΚΑΪ "ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ" (26.9.2014) Reviewed by Νάντια Βαλαβάνη on 2:31:00 μ.μ. Rating: 5