Δήλωση της Νάντιας Βαλαβάνη για τους ομολογιούχους – φυσικά πρόσωπα
Δήλωση
της Νάντιας Βαλαβάνη
για τους ομολογιούχους – φυσικά πρόσωπα

           
          «Την στιγμή που η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί συγκλονισμένη  το δράμα μιας ακόμη οικογένειας ομολογιούχου, 17ου στην τραγική σειρά ο οποίος έβαλε τέρμα στη ζωή του, η κυβέρνηση δεν διστάζει να προχωρήσει σε συλλήψεις και να προσάγει στα δικαστήρια εκπροσώπους των φυσικών προσώπων ομολογιούχων που συνεχίζουν  την προσπάθεια για αποκατάσταση των αδικιών που έχουν υποστεί, με την κατηγορία, λίγο πολύ,  της “σύστασης τρομοκρατικής οργάνωσης”!!
          Οι πρακτικές αυτές και μεθοδεύσεις της κυβέρνησης καταδεικνύουν για άλλη μια φορά όχι μόνο το έλλειμμα ευαισθησίας απέναντι στην ελληνική κοινωνία αλλά και το τεράστιο έλλειμμα δημοκρατίας που καθημερινά διευρύνεται.
          Ο ΣΥΡΙΖΑ, με τις τεκμηριωμένες προτάσεις του, μη προεκλογικού χαρακτήρα, στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των ομολογιούχων  και θα συνεχίσει να στηρίζει τον αγώνα τους μέχρι να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημά τους».

Το Γραφείο Τύπου

Αθήνα, 8.5.2014


Δήλωση της Νάντιας Βαλαβάνη για τους ομολογιούχους – φυσικά πρόσωπα Δήλωση  της Νάντιας Βαλαβάνη  για τους ομολογιούχους – φυσικά πρόσωπα   Reviewed by Νάντια Βαλαβάνη on 8:31:00 π.μ. Rating: 5