Δευτέρα 11.6.2018 12πμ αίθουσα του ΤΕΕ Νίκης 4 Σύνταγμα - Συνέντευξη τύπου της Πρωτοβουλίας των 1-1-4 για τη Συνεργασία την Κοινή Δράση και την ΕνότηταΕπιτροπή των 1-1-4
Πρωτοβουλία για τη Συνεργασία, την Κοινή Δράση και την Ενότητα

Δελτίο Τύπου
Πρόσκληση σε συνέντευξη τύπου, Δευτέρα, 11/06, στις 12:00,
αίθουσα ΤΕΕ, Νίκης 4, Αθήνα

«Είμαστε βέβαιοι ότι υφίστανται οι αναγκαίες δυνάμεις για ένα τέτοιο φιλόδοξο εγχείρημα. Είναι όμως διασκορπισμένες και συχνά ανταγωνιστικές, και γι’ αυτό μειωμένης αποτελεσματικότητας. Μπορούμε να ενώσουμε τις διάσπαρτες αυτές νησίδες σε ένα Αρχιπέλαγος. Μπορούμε να αναπτερώσουμε το ηθικό του λαού και να στηρίξουμε την ηθική της αλληλεγγύης και δημιουργίας. Με αυτό το όραμα τασσόμαστε υπέρ ενός μετώπου όλων των πολιτικών και  κοινωνικών δυνάμεων που εμπνέονται και πονάνε για κοινωνική δικαιοσύνη, για μια κυρίαρχη, γνήσια δημοκρατική, ανεξάρτητη, παραγωγική και τεχνολογικά προηγμένη Ελλάδα του 21ου αιώνα. Ενός χώρου που θα λειτουργεί στη βάση του διαλόγου, της διαρκούς και ίσης πληροφόρησης, με αμεσοδημοκρατικά  χαρακτηριστικά, αξιοποιώντας κριτικά τη σύγχρονη τεχνολογία και το διαδίκτυο». (Απόσπασμα από τη Διακήρυξη των 1-1-4)
Σας καλούμε σε συνέντευξη τύπου την Δευτέρα, 11/06, στις 12:00, στην αίθουσα του ΤΕΕ, Νίκης 4, στην Αθήνα, για να σας παρουσιάσουμε κείμενο 10 σημείων για τη συνεργασία, την κοινή δράση και την ενότητα.
Το κείμενο αυτό υπογράφουν 114 πρόσωπα και συλλογικότητες, «μεμονωμένα πρόσωπα αλλά και πρωτοβουλίες και κινήσεις πολιτικές, κοινωνικές, πολιτιστικές, οικολογικές, εκπαιδευτικές, επιστημονικές, συνεργατικές, για τα δικαιώματα».
Στη συνέντευξη τύπου, μεταξύ άλλων θα παρέμβουν και οι Αλέκος Αλαβάνος, Νάντια Βαλαβάνη, Γρηγόρης Ζαρωτιάδης, Κώστας Λαπαβίτσας, Παναγιώτης Λαφαζάνης και Μάνια Παπαδημητρίου.

Αθήνα, 07.06.2018
Δευτέρα 11.6.2018 12πμ αίθουσα του ΤΕΕ Νίκης 4 Σύνταγμα - Συνέντευξη τύπου της Πρωτοβουλίας των 1-1-4 για τη Συνεργασία την Κοινή Δράση και την Ενότητα Δευτέρα 11.6.2018 12πμ αίθουσα του ΤΕΕ Νίκης 4 Σύνταγμα - Συνέντευξη τύπου της Πρωτοβουλίας των 1-1-4 για τη Συνεργασία  την Κοινή Δράση και την Ενότητα Reviewed by Νάντια Βαλαβάνη on 11:56:00 π.μ. Rating: 5