Απάντηση σε συκοφαντική επίθεση του Ευ. Βενιζέλου σχετικά με τη λίστα Λαγκαρντ, 10/1/2013


Πιο συγκεκριμένα ο Ε.Βενιζέλος επανεφερε το θέμα με τα 600 ονόματα που "σβήστηκαν" από τη λίστα Λαγκαρντ, αναφέροντας ψευδώς ότι η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε σχετική ερώτηση στη Βουλή επικαλούμενη δημοσιογραφικες πληροφορίες.

Στην έντονη απάντηση της η κ. Βαλαβάνη αντεκρουσε το ψεμα περι ερώτησης στη Βουλή και, για τη σχετική της δήλωση, ανεφερε ότι η εν λόγω παρεξήγηση οφείλεται στο γεγονός ότι τη συγκεκριμένη στιγμη, απο λεπτότητα και μόνο δεν ανεφερε το όνομα του δημοσιογράφου του καναλιού ΑΝΤΕΝΑ, από ενημερωτική εκπομπή του οποίου είχε δημοσιοποιηθεί από δημοσιογράφο η πληροφορία, μία ώρα πριν την εκπομπή του ΣΚΑΙ στην οποία συμμετείχε.

Από την πρώτη στιγμή, μάλιστα, διευκρίνισε στους δημοσιογράφους που την πήραν τηλέφωνο, ότι δεν εχει καμία πρόσβαση στις έρευνες και σε πληροφορίες.
Απάντηση σε συκοφαντική επίθεση του Ευ. Βενιζέλου σχετικά με τη λίστα Λαγκαρντ, 10/1/2013 Απάντηση σε συκοφαντική επίθεση του Ευ. Βενιζέλου σχετικά με τη λίστα Λαγκαρντ, 10/1/2013 Reviewed by Νάντια Βαλαβάνη on 4:08:00 μ.μ. Rating: 5